Ekkor bétázhatunk a Beyond Good and Evil 2-vel

2018. június 18.
4.1991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Senki ne aggódjon, a Beyond Good and Evil 2 él és virul, legalábbis a néha a fejlesztők által adott életjelből ítélve, és habár megjelenési dátumot még most se tudunk, legalább a játszható béta érkezésével kapcsolatosan nyilatkoztak.

Az idei Ubisoft E3 konferencián megint kaptunk egy pofás előzetest a már régóta készülő Beyond Good and Evil 2-höz, de megjelenési dátumról ismét nem kaptunk információt, ami sokakban felvetette a kérdést - hol tart egyáltalán a játék fejlesztése? Jött aztán Michel Ancel, a játék rendezője, aki instagramján osztotta meg a nagyérdeművel a hírt, miszerint a játék játszható bétája várhatólag jövő év végén érkezik.

Az egy dolog, hogy jövő év végére is még csak egy bétát kaphatunk kézbe, de fontos kiemelni, hogy Ancel szavaiból ítélve, ez a megcélzott dátum sem biztos, így talán még ezen is csúsztathatnak. Lassan kérdésessé válik, hogy a Beyond Good and Evil 2 kijön-e egyáltalán még a jelenlegi generációban, reménykedjünk, hogy azért készül eddig, mert valami korszakalkotóval készülnek a srácok.
4 hozzászólás

totyak

6 éve, 4 hónapja és 3 napja

Nevetséges, amit művelnek. Már mikor bejelentették és még csak jövő év vége talán a béta. Amúgy meg már köze nincs ahhoz a játékhoz, ami az első rész volt, csak ezen a címen talán jobban eladható.

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 4 hónapja és 3 napja

Ejha, ennyire hogy a francba lehet lassan haladni? meglepett smiley

válasz erre

Vidoros

6 éve, 4 hónapja és 3 napja

Jövő év vége a béta????? meglepett smileymeglepett smileymeglepett smiley Hát ez ***** **** hír.

válasz erre

rDAVE

6 éve, 4 hónapja és 3 napja

Azt hittem korábban jön... szomorú smiley Bőven van időm pótolni az elsőt.

válasz erre
Beyond Good & Evil 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2018
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja