Éjszaka újabb Call of Duty WWII infók jönnek

2017. május 23.
4.0381
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sledgehammer Games munkatársai a Facebookon keresztül bejelentették, hogy egy izgalmas videó-sorozatot indítanak útjára a Call of Duty WWII kapcsán, amelynek első epizódját még a ma éjszakai órákban, helyi idő szerint pontban éjfélkor szeretnék bemutatni nekünk.

A videó várhatóan az említett közösségi oldalon, élőben streamelve kerül majd prezentálásra, és a játék munkálatairól hallhatunk majd benne elsődlegesen, de a fejlesztők válaszolni fognak a rajongók által feltett kérdésekre is, magyarul egy halom friss részletre szintén számíthatunk a világháborús lövöldéről.

Ami lényeges, hogy egy videó-sorozat első részéről van szó, amelynek későbbi epizódjait speciális vendégekkel igyekeznek majd feldobni. A ma éjfélkor bemutatásra kerülő felvételen egyébiránt Chris Stone, animációs igazgató, valamint Brett Robbins, a kampány kreatív igazgatója lesznek jelen, de már ma megjelenhet egy különleges vendég is a kamerák előtt.

Call of Duty WWII kapcsán, amelynek első epizódját még a ma éjszakai órákban, helyi idő szerint pontban éjfélkor szeretnék bemutatni nekünk.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 5 hónapja és 9 napja

Éjfélkor remélhetőleg én már az igazak álmát alszom. Holnap meló.

válasz erre

fighterlaci

7 éve, 5 hónapja és 9 napja

Majd reggel elolvasom amit írtok róla! röhögő smiley

válasz erre

Direktor

7 éve, 5 hónapja és 9 napja

Na ez király lesz! Már várom! mosolygó smiley

válasz erre
Call of Duty WWII
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja