Eiji Aonuma: Folytatná a Links Crossbow-t

2009. december 28.
1.4751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Eiji Aonuma, aki a Nintendo-nál többek között a Zelda sorozatért felelős, nagy rajongója volt a Links Crossbow című Wii-játéknak.

Olyannyira imádta a Zapper kiegészítő használatára épülő játékot, hogy megfordult a fejében egy folytatás lehetősége. Úgy tervezte, hogy a második részben már multiplayer is szerepet kapna sok egyéb újdonság mellett, azonban a Nintendo egyelőre hallani sem akar a folytatásról, és Aonuma-t inkább egy új Zelda rész elkészítésére ösztönzik.

"Az igazság az, hogy nagyon szerettem volna csinálni egy folytatást a Links Crossbow-ból." -közölte Aonuma. " Azt gondoltam, hogy érdemes lenne egy új részbe belekezdeni, és ez által bővíteni a Wii-s First Person Shooter stílust. Sokat tanultunk az eredeti játékból, amit felhasználhatnánk a következő részben. A probléma az, hogy a Nintendo-nál úgy gondolák, hogy inkább a Zelda új részét kellene csinálnom, mintsem egy folytatást a Links Crossbow-ból." Milyen igaz, jöhetne már egy újabb Zelda. Mi is erre szavazunk, a Links Crossbow 2 még várhat egy ideig.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

1000feri profiljagery1113 profiljaSándorkolbász profilja adambalonyi profilja