Eight Days: Jim Jagger megvillantja

2008. november 17.
2.6451
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Most csak azok tegyék fel a kezüket, akik egyáltalán emlékeznek a játék címére.

Most pedig azok jelentkezzenek, akik be is tudják határolni, hogy miféle műfajt is képviselt volna a Sony exkluzívja. Ha nem ugrott be egyből az Eight Days, sebaj, majd mi segítünk a memóriád frissítésében, és garantáljuk, hogy mostantól kitörölni sem fogod tudni elméd legmélyéről. Félre a drámával, Jim Jagger, a neves videojáték animátor egy hatalmas tőrrel érkezett, amelyet nem mulasztott el a szívünk közepébe illeszteni.

Az Eight Days egy kooperáción alapuló, külső nézetes akció játék lett volna, ha a Sony ki nem vágja a kukába az egészet, a The Getaway harmadik felvonásával egyetemben. Az Eight Days jövő nyáron látta volna meg a napvilágot, helyette, idén nyáron elvágták a köldökzsinórját. Nem is olyan régen, lepörgettünk Nektek egy demonstrációs videót, amelyben egy fickó akciózott, textúrázatlan, virtuális környezetben.

Nos, ennél egy jóval komolyabb anyag is elővillant, Jim Jagger jóvoltából, aki bizony lelkesen dolgozott az Eight Days project-en, mindaddig, amíg lehetősége adódott rá. Most egy újabb, ezúttal látványban is gazdagabb montázs következik, az illető úriember online portfóliójából. Ha kedvetek szottyanna közelebbről is összehaverkodni vele, látogassátok meg a weboldalát, az alábbi linken. Az Eight Days egyike, a konzolos történelem legnagyobb bukóinak, lásd az okát.

Eight Days
#tv#
Jim Jagger
2 hozzászólás

FutuRetrO

16 éve, 8 hónapja és 10 napja

alphadog20 írta:
Hihetetlen hog ymár hova fejlesztik a Játékokb a modellek mozgását
Igen, durva jó animáció került volna a játékba, ezért is fájó, hogy a szemétben landolt a cím.

válasz erre

alphadog20

16 éve, 8 hónapja és 10 napja

Hihetetlen hog ymár hova fejlesztik a Játékokb a modellek mozgását

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja