Eight Days: A kiszivárgott tech demó

2008. szeptember 23.
2.4861
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Bár a Sony korábban tarkón lőtte az Eight Days című project-et, az új Getaway-jel egyetemben, tudunk mit előrántani róla, jóllehet, így csak még fájdalmasabbá válik annak tudomásul vétele, hogy egy kiváló exkluzív címet vesztett a PlayStation 3-ason játszók tábora személyében.

Az Eight Days egy pörgős, akciódús anyag lett volna, de a sorsa megpecsételődött, így már valószínűleg sohasem fog napvilágot látni. Shuhei Yoshida magyarázta korábban az okokat...

Néhány hónappal visszatekerjük az idő kerekét, hogy megemlékezzünk egy szomorú bejelentésről, amely két, nagyon várt produktumot érintett végzetesen. Az Eight Days és a Geataway project-ek a kukában landoltak, mert a Sony belső stúdiói között erőforrás átcsoportosítások történtek más, nagy sikerrel futó brand-ek javára. Nem volt mit tenni, golyót eresztettek a két egykori sikervárományos tarkójába.

Most viszont felbukkant egy technikai demonstráció jellegű videó, amelyben egy rossz arcú, modern pisztolyhőst látunk a tereptárgyak között, mellett, alatt és rajtuk akciózni. A videó remekül prezentálja azt, hogy milyen kifinomult mozgáskoordináció és fedezékrendszer kapott volna helyet a jobb sorsra érdemes játékban.

Ehhez nyomokban hasonlót a Gears Of War, Uncharted: Drake's Fortune, Stranglehold trióban láthattunk, használhattunk. Az Eight Days ezen best seller-ek gameplay eksönjének keverékét mutatta volna be, de már nem fogja, nem lesz rá módja. A videó megtekintése erősen ajánlott, majd ki-ki értékelje ki, hogy mekkora veszteség ez a Sony fanjai számára. Könnyes szemű búcsút nem veszünk, de fájó szívvel tekintünk rá, mert ez egy igencsak korrekt címnek ígérkezett.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja