Együtt fejleszt mobil kamerákat a Huawei és a Leica

2016. február 26.
4.0261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az okostelefonok egyre több funkcióval felvértezve kerülnek piacra, ezzel párhuzamosan pedig egyre több eszközt tudnak helyettesíteni, az utóbbi időszakban pedig az egyik ilyen fontos terület a kameráké.

A felsőkategóriás készülékek egyik fő marketingpontja egyértelműen a kamerájuk, melyekkel már komolyabb 4K-s felvételeket és sokak szerint DSLR-szintű képeket készíthetünk. A Huawei egyre komolyabb kínálattal van jelen az okostelefonok piacán, ám a kamerával kapcsolatban nem szokás őket az élen emlegetni.

Ezen szeretnének változtatni egy komoly együttműködés segítségével, melyre a Leica is rábólintott. A fényképezőgépek piacán ikonikus márka konkrét feladatára nem derült fény a bejelentésből, de vélhetően a tapasztalatokkal és saját fejlesztésekkel sokat lendülhet a Huawei okostelefonok kamerás képessége.
6 hozzászólás

venoman

4 éve, 5 hónapja és 7 napja

Felesleges erőlkődés. Ezt csak azért erőltetik mert a nép éhes rá. Sznobizmusból. A telefonnal ugyan ez a helyzet. Régen kinevettük a féltégla telefonokat,most meg lassan egy sikképernyős tv-t hordanak a hátukon az emberek. Ne ilyen felesleges hülyeségen erölködjenek. Akkor inkább a kihajthatós képernyőről gondolkozzanak. Mondjuk egy samsung ace 3 méretből egy nagyobb tablettet lehessen csinálni mondjuk film nézéshez. De amikor csak telefonál az ember akkor legyen egy kis méretű telefon. Annak mi értelme,hogy mikroszkop minőségű a telefon kamerája? Felesleges.

válasz erre

WarriorAutobot

4 éve, 5 hónapja és 10 napja

Én ezt azért nem mondanám hogy lehet DSLR szintű képeket csinálni egy telefonnal.
De próbálkozni azért lehet.

válasz erre

Tuttu13

4 éve, 5 hónapja és 11 napja

Leica mikroszkópot használtunk melóba! Itt mit alkotnak azt nem tudni! Remélem jó lesz!

válasz erre

Hentes

4 éve, 5 hónapja és 11 napja

Huaweinek tökmindegy. Azért mert Leica "objektív" kerül bele, még senki nem fog olyan telefont venni, aki eddig se tette.

válasz erre

totyak

4 éve, 5 hónapja és 11 napja

A Leica bizony az egyik legismertebb név a fotózás terén. Talán az évszázados rutin tényleg besegít kicsit a Huawei-nek.

válasz erre

kpal

4 éve, 5 hónapja és 11 napja

Próbálnak Nokia minőségű kamerát összehozni.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

zender profiljaManiac profiljagery1113 profiljaSándorkolbász profilja5t3v3nk3 profiljaGargameth profiljaImperator profilja