Egyszerű, de fényes házzal bővít az In Win

2017. július 23.
3.6751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az In Win itthon nem tartozik az ismertebb vállalatok közé, de bizony egyre többen próbálnak meg a gyártó különlegességeibe építkezni, hiszen az tény, minőséget és olykor igencsak különleges külsőt is kapunk a pénzünkért.
 

Nemrég bemutatták az In Win 101-es házat, mely külsőre nem a legizgalmasabb fejlesztésük, de a minőségre ismét nem lehet panaszunk. A kompaktabb mid-tower kategóriába tartozó újdonság ugyanis alumínium és edzett üveg borítást kínál és megérdemli, hogy egy rendezett, tiszta konfigurációt építsünk bele.

A ház elején található ajtós kialakításnál csak a LED világítással rendelkező In Win logó különlegesebb, 70 dollárért pedig fehér és fekete külső között választhatunk. A ventilátorok nincsenek benne az árban, de a kékkel és a vörössel nem lőhetünk mellé, hiszen az edzett üveg oldallap panorámás betekintést enged, ahol akár 42 centiméteres VGA is ülhet.
4 hozzászólás

totyak

5 éve, 4 hónapja és 15 napja

Nálam ott bukna az egész, hogy rendezett, tiszta konfigot rakjak bele. Ahogy a mostani gépem kinéz belülről, hajajj

válasz erre

WarriorAutobot

5 éve, 4 hónapja és 16 napja

Nem rossz ház.

válasz erre

Bvektor

5 éve, 4 hónapja és 16 napja

Az In Winnel csak az a baj szokott lenni, hogy sokszor a praktikusság elé helyezik a designt. Ebben az esetben ez talán nem lesz olyan rossz, bár szerintem nagyon jó kis háza lenne SLI vízhűtésnek ha egy picit magasabb lenne és alulra is férne radiátor.

válasz erre

zender

5 éve, 4 hónapja és 16 napja

Dög cucc.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaKisember001 profiljapetrovicsz profilja