Egyszerre lett érdekes és zseniális a Detective Pikachu első kedvcsinálója

2018. november 13.
5.8161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár túlzás nélkül rengetegen szkeptikusak voltak, amikor kiderült, hogy mozifilm készül a Detective Pikachu című videojáték alapján, azonban most megérkezett a projekt első kedvcsinálója, és szó szerint azonnal a rajongóivá váltunk.

Nem véletlenül, hiszen az alábbi felvételen minden megjelenik, amit annak idején megkedveltünk a Pokémon-sorozatban, csak éppen a jól ismert karaktereket teljesen mai, modern feldolgozásban és megjelenésben láthatjuk viszont, de a minőséget olyan apróságok is megnövelik, minthogy Pikachu szinkronhangját maga Ryan Reynolds biztosította.

A Detective Pikachu egyébiránt minden idők első élőszereplős Pokémon kalandja lesz, melynek sztorija Harry Goodman eltűnése köré épül fel, akiről egyedül 21 éves fia, Tim nem tett le, valamint Harry korábbi partnere: Pikachu nyomozó. Megjelenés jövő májusban.

Nézd nagyban ezt a videót!



5 hozzászólás

totyak

5 éve, 10 hónapja és 2 napja

Oké, visszavonok minden rosszat, amit korábban mondtam erről a filmről. Nekem ez tetszik, ennyi. Pedig nem gondoltam, hogy ebből a témából valami jót ki lehet hozni, főleg számomra, aki nem is szereti a Pokémont. Tuti megnézem majd.

válasz erre

WarriorAutobot

5 éve, 10 hónapja és 2 napja

Úgy álltam hozzá, mint a játékhoz.
Valahogy nem értettem, hogy ez hogy lehet jó, majd megnéztem az előzetest... és komolyan ez még jó is lehet. röhögő smiley
Szóval én most már várom!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 10 hónapja és 2 napja

[Tiltott felhasználó!]

Direktor

5 éve, 10 hónapja és 2 napja

Nekem bejön. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

5 éve, 10 hónapja és 2 napja

DE****.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja