Egyre népszerűbb az Internet TV

2008. március 11.
2.2691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
A 2007-es évben megduplázódott az Internet TV előfizetőinek száma, így nagyjából már 12.3 millió előfizetője van a szolgáltatásnak világszerte.

Nyugat-Európában magasan a legnépszerűbb a internetes TV-zés, ahol is több szolgáltató ingyenesen kínálja ezen lehetőséget az előfizetések mellé. A térségen belül is a szolgáltatást használók majd 60 százaléka Franciaországban él, vagyis több, mint 5 millió gall előfizető használja az Internet TV-t.

A hagyományosan telefonos szolgáltatásokat kínáló cégek repertoárjában egyre gyakrabban találkozni az Internet TV kifejezéssel, a szolgáltatás egyre népszerűbb világszerte, habár az előfizetők zöme európai. 2007 fordulópont a szolgáltatás történetében, számszerűleg megduplázódott az előfizetők száma, valamint látványosan kibővült a szolgáltatók köre is. Kínában mintegy egymillió az Internet TV-t használók száma, ahogyan az Egyesült Államokban is nagyjából ekkora számot takar az előfizetők köre. A legnépszerűbb szolgáltató a számokat tekintve a Deutsche Telekom.

1 hozzászólás

richie8

7 éve, 9 hónapja és 2 napja

Itthon ez csak 2010 körül terjedt el leginkább, a közszolgálati tv-k jóvoltából.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profilja