Egyre valószínűbb, hogy új Batman-játék van kilátásban!

2019. szeptember 23.
3.7111
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A mai nap elején már hírt adhattunk róla, hogy a WB Games Montreal nem kizárt, hogy valamiféle bejelentésre készül a Batman franchise-zal kapcsolatban, most pedig újabb teasert tettek közszemlére, ami alapján egyre biztosabbak a rajongók, hogy egy új játék van kilátásban a denevérmanussal a főszerepben.

Egy szösszenetnyi kis mozgókép került publikálásra a fejlesztőstúdió által, amin azt a négy szimbólumot láthatjuk váltakozni, amik a korábbi teaseren is láthatóak voltak. Nem is kellett több a közönségnek, azon nyomban megindult a teóriaözön és az ötletelés, hogy vajon mi zajlik a háttérben.

Többen is azt spekulálják, hogy elképzelhető, hogy az új játékban Batmannel több ellenséggel is fel kell majd vennünk a kesztyűt, mint például a Baglyok Bírósága, a Bérgyilkosok Ligája, valamint egy olyan szervezettel, amit Azrael vezet. Persze ezek csak teóriák, de érdemes lesz odafigyelni mostanában...

3 hozzászólás

totyak

11 hónapja, 2 hete és 3 napja

Én is azt gondoltam, hogy ellenfelek logói lehetnek, de igazából egyikből sem ismerek rá egyik híres Batman ellenfélre sem.

válasz erre

muki

11 hónapja, 2 hete és 4 napja

Mondanám, hogy várom, de ez még évek...

válasz erre

Direktor

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Ideje!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profiljanurbanu profilja