Egyre valószínűbb, hogy jön PC-re a Sunset Overdrive

2018. november 01.
5.7651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Spider-Man alkotóinak előző játékai között ott feszít a roppant szórakoztató Sunset Overdrive, mely a kevés Xbox One exkluzívok egyikeként van a köztudatban, viszont úgy fest, hogy hamarosan más platformra is befuthat az Insomniac Games munkája.

Bár már korábban is voltak arra utaló jelek, hogy bizony megérkezhet PC-re is a játék, azonban most ismételten felmerült a téma, merthogy az ESRB korhatár-besoroló szervezet listázta a Sunset Overdrive-ot PC-re, így könnyedén meglehet, hogy hamarosan még nagyobb közönséghez juthat el a szoftver.

Nemrégiben a Microsoft úgy döntött, hogy PC-re is elhozza az Xbox One-on már jó ideje jelen lévő Game Pass szolgáltatást, így bőven elképzelhető, hogy a redmondi óriás belepasszírozza majd a Sunset Overdrive-ot is a felhozatalba. Lényegében most már csak a hivatalos bejelentést várjuk.
Sunset Overdrive, mely a kevés Xbox One exkluzívok egyikeként van a köztudatban, viszont úgy fest, hogy hamarosan más platformra is befuthat az Insomniac Games munkája.'>
2 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 10 hónapja és 10 napja

Még a konzolgeneráció elején próbáltam, nem egy nagy szám.
Ezért nem venném meg a konzolt, akkor úgy gondoltam. Talán egy nagyobb akcióban PC-n esetleg. röhögő smiley

válasz erre

totyak

5 éve, 10 hónapja és 12 napja

Már régebben is felröppent pletyka szinten, de lehet, hogy tényleg most jött el az ideje. Konzolon szerintem már kifújt, senki nem veszi, PC-n meg hátha lehet facsarni még rajta.

válasz erre
Sunset Overdrive
2.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja