Egyre több forrás állítja, hogy a koronavírus miatt törölték az E3 2020-at

2020. március 11.
9.8671
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár totális őrület egy nyári expót már most törölni a koronavírus miatt, úgy tűnik azonban, hogy hamarosan az E3 2020-at, avagy az év legnagyobb videojátékos eseményét is lemondják a szervezők.

Bár ezt az ESA egyelőre hivatalosan még nem erősítette meg, ellenben egyre több forrás állítja, hogy a rendezvényt nem tartják meg, így elsőként a Devolver Digital jelezte a Twitteren, hogy visszamondták az összes lefoglalt utazásukat és szálláshelyüket, melyek az E3-hoz kapcsolódtak.

Bár ennek a hátterében számtalan más dolog is állhat, azonban a kiadó mellett több újságíró és ipari bennfentes is arról írt a Twitteren, hogy közeli forrásokból tudják: az ESA a háttérben már jelezte a kiadóknak és a fejlesztőstúdióknak, hogy az eseményt nem tartják meg.

4 hozzászólás

5t3v3nk3

2 hónapja, 2 hete és 4 napja

Helyes. Attól függetlenül, hogy csak 2-5% a mortalitás VISZONT 20%- a súlyos lefolyás. Nincs oltás, a gyógymód is csak szupportív, célzottan még nem öli semmi a vírust.
Mindenki csak addig ****a gyerek amíg nem kötik lélegeztetőgépre, mert amúgy megfulladna.
Intubálva lenni is ****, a gépi lélegeztetést el se tudom képzelni, milyen lehet józanul átélni, altatás nélkül teljesen öntudatos állapotban.

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 2 hete és 4 napja

Nem vagyok meglepve.

válasz erre

muki

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Várható, egyáltalán nem lennék meglepve.

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Ez szerintem borítékolható.

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
E3 2020
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profiljaMilesCube profilja