Egyre több a kérdőjel: technikai gondok miatt nem tartották meg az Abandoned című PS5-játék bemutatóját!

2021. augusztus 11.
32.5961
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egyre több mindent hallani az Abandoned kapcsán - elég sanszos, hogy Hideo Kojima keze benne van ebben a titokzatos PS5-exkluzív projektben, illetve sok jel arra mutat, hogy egy új Silent Hillhez vagy Metal Gear Solidhoz köthető a rejtélyes Blue Box Studios munkája.
 

A terv úgy szólt, hogy augusztus 10-én, itteni idő szerint este 9-kor elindítanak egy PS5-ös appot, mely során minden játékos egyszerre élheti át a leleplező trailert, ami során kiderül, hogy miről van szó - hasonlóan, mint anno a Silent Hills P.T.-nél. Azonban ez nem valósult meg, tekintve hogy technikai gondokra hivatkozva nem indult az alkalmazás.

Ez még nem minden, most jön a fincsi része a sztorinak: konkrétan amíg a Twitteren azt kommunikálta a fejlesztőcsapat, hogy dolgoznak a javításon, és sűrű elnézéseket kértek, amiért nem indul az app senkinél, a honlapjukat gyakorlatilag teljesen lecsupaszították, de ami még ennél is érdekesebb, hogy a hivatalos YouTube-csatornájukról minden videót letöröltek.

Bonyolítsuk még a dolgot? Az app tervezett premierje előtt kitettek egy 5 másodperces teasert, ami kapcsán úgy tűnhet, mintha a Silent Hill egyik karaktere sétálna el a kamerában - ezt alant láthatjátok. Ezenfelül azt is kiemelnénk, hogy ez a technikai probléma bőven lehet, hogy szimplán egy PR-húzás, és valójában augusztus 12-én teszik majd ki az appot. Mert mi lesz augusztus 12-én? A Silent Hills P.T. évfordulója...

4 hozzászólás

VaPe

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Ez tuti PR-húzás.

válasz erre

muki

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Azért ez így elég izgi, az a helyzet!

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Alakul ez is szépen...

válasz erre

Moby Dick

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Vajon milyen gondjuk lehetett?!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja