Egyre közelebb a HTC új csúcsmodellje

2016. március 05.
3.6931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A HTC kapcsán sokszor kezdtük már azzal a mondandónkat, hogy korábban igen jól álltak, aztán belefásultak az okostelefonok piacába, az újabb fellángolás pedig minden évben késik, több idejük azonban már nincs.

A pénzügyi eredmények alapján óriási zuhanást figyelhetünk meg, a készülékek terén pedig eddig igen gyenge a felhozatal. Az MWC alkalmával csak a középkategóriával foglalkoztak, ahová teljesen átlagos mobilokat delegáltak, a vállalat vezetői azonban több frontos is fogadkoznak.

Egyfelől az okosórák piacán ígérnek nagy durranást, másrészről pedig a VR világában erősíttek. Az okostelefonok piacára a HTC 10 lehet a visszatérő, melyről nemrég több fontos információ és egy jó minőségű kép is megjelent. Az 5,15 hüvelykes Quad HD kijelző alatt Snapdragon 820 és 4GB RAM dolgozik majd, a hangzás és a kamera terén pedig komoly fejlődést ígérnek. A bemutatóra 1-2 hónapon belül sor kerül és nem kizárt, hogy az okosórájuk is egy időben debütál majd.
5 hozzászólás

WarriorAutobot

2 éve, 4 hónapja és 26 napja

A külső legyen egyedi! A belső oké, de az árazás amiben eddig mindig elbaltázták.

válasz erre

sarakrael

2 éve, 4 hónapja és 26 napja

Komolyan kíváncsi lennék arra a kísérletre, hogy egy ember elé raknak egy 5 colos Full HD kijelzőt, és egy 5 colos Quad HD kijelzőt, és ki hányan tudnák megmondani a különbséget. Szerintem még olyanok is lennének, akik a sima HD-t se tudnák megkülönböztetni, max ha 1 centiről néznék.

válasz erre

totyak

2 éve, 4 hónapja és 26 napja

Kevés látszik ugyan a telefonból, de ebből is úgy tűnik, hogy nagyon szép, formás darab.

válasz erre

Gólem

2 éve, 4 hónapja és 26 napja

Na majd jön megint egy túlárazott HTC telefon, és meglepetten pislognak hogy egyre jobban csúsznak lefelé.

válasz erre

kpal

2 éve, 4 hónapja és 27 napja

Ezek a márkák nagyon bejönnek az embereknek . Samu veszélybe van .

válasz erre

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

DNS profiljamovi profiljagery1113 profiljaHellblade profiljamarco profiljagokuvsvegita profiljaSunyi78 profiljaManiac profiljaMarduk profiljaReichert Viktor profiljarDAVE profilja