Egyre biztosabb, hogy küldetéskészítővel gyarapodik az Assassin's Creed Odyssey

2019. június 07.
5.1861
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Óriási aduásszal bővülhet hamarosan az Assassin's Creed Odyssey, merthogy ismételten erősödik a gyanú, hogy egy olyan eszköz érkezik az alkotásba, miáltal a közösség saját küldetéseket hozhat létre.

Még áprilisban bukkant fel első körben ennek híre, amikor is a Redditen megosztották a játék közösségi menedzsere által hamar törölt posztot, mely pont ezt az eszközt volt hivatott felvezetni. Akkor mégsem történt meg még a bejelentés, szépen teltek-múltak a hónapok, míg nem eljutottunk a mostani esetünkig.

Egy a franchise-hoz tartozó rajongói oldal, az AccessTheAnimus tweetelt egyet, miszerint közeledik az E3, őket pedig meghívta a Ubisoft, hogy egy olyan eszközt teszteljenek le, ami nagyban a közösségre helyezi a hangsúlyt, és várhatóan az E3-on fogják megvillantani. Nagy valószínűséggel a kettő összeköthető, azaz érkezik a küldetéskészítő a játékhoz, ami jócskán megdobhatja a szoftver szavatosságát!


4 hozzászólás

totyak

1 éve, 18 napja

Lehet, hogy ez csak az én hülyeségem, de én sosem tekintem egy játék szerves részének azokat az elemeket, amiket nem maguk a fejlesztők készítenek és többnyire nem is foglalkozom ilyenekkel. Pl. kifejezetten utálom a modokat is.

válasz erre

muki

1 éve, 18 napja

Ez jó ötlet, érdemes lesz újra elővenni a játékot.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 19 napja

Mondjuk ez rohadt jó lenne. A rajongói cuccok időnként sokkal jobbak mint az eredetiek.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 19 napja

A plusz kiegek mindig ****ák, főleg ha azzal együtt ingyenessé válik az alapjáték! Bár itt most ez nem valószínű.

válasz erre
Assassin's Creed Odyssey
11.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
E3 2019
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja