Egymillió egyedi felhasználó zúzza a Halo 3-mat naponta

2009. augusztus 14.
1.6161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Bár a Bungie harmadik Halo játéka lassacskán betölti a második életévét, a produkció továbbra is óriási népszerűségnek örvend a masszív multiplayer-ek körében.

Az Xbox 360-as first person lövölde napi egymillió bejelentkezett felhasználóval büszkélkedik, árulta el, Brian Jarrard, a Bungie egyik oszlopos tagja. A Halo 3 olyan többszereplős játékmódokban is jeleskedő alkotásokkal versengett az Xbox Live legnépszerűbbje címért, mint az Activision, Call Of Duty-jai, vagy mint az Epic Games, Gears Of War játékai.

A Halo 3 2007 szeptemberében jelent meg és azóta is óriási tömegeket csábít online játékra, ezt támasztja alá az az adat is, amit a stúdió hozott nyilvánosságra a mai napon. Egymillió egyedi felhasználó naponta igen dicséretes teljesítmény, főként két év távlatából nézve a dolgokat. Hogy tovább mélyítsük a hatalmas számok bűvöletét, eláruljuk, hogy az augusztus nyolcadikai állás szerint a játék átlépte globális viszonylatban a tízmilliós eladásokat, ezzel az első olyan játékká avanzsált az Xbox brand történelmében, amely elérte ezt a bődületes értékesített mennyiséget. A Halo 3 egyébként a harmincötödik produkció a sorban, amelynek sikerült a tízmilliós mérföldkő elérése. A második részből közel nyolc és fél, míg az első részből majdnem hat és fél millió fogyott világszinten. A teljes listát az alábbi linken érhetitek el.

Woldwide Total Sales
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 14 napja

Végre a Microsoftnak is olvashatunk a sikereiről, biztosan nem fog kihalni mostanság a játéktér.

válasz erre
Halo 3
16.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja