Egymillió dollár jár a legjobb Unreal mod fejlesztőinek

2008. április 03.
1.6871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Érdekes felhívást tett közzé az Epic Games és az Intel.

Nem kevesebb, mint egymillió dollár értékben ajánlanak fel high-tech fejlesztői eszközöket azoknak a gárdának, aki a legjobbnak ítélt mod-okat készítik az Unreal Tournament harmadik részéhez. A díjazás ennek megefelelően több kategóriában zajlik majd, így keresik a legeredetibb környezetet, fegyvereket, járműveket készítő fejlesztőket, akik az anyagi elismrésen túl egy komoly szakmai kitüntetést is elnyerhetnek győzelmükkel.

Ha valamiben, hát a mod-ok készítésében kiélhetik hajlamaikat a játékokat fejlesztő szakemberek. Az elsődleges szempontok a kreativitás, az újító gondolatok megjelenítése, vagyis az alapjáték egy új színben való megjelenítése. Nem egyszer volt már rá példa, hogy az új bőr hasonló sikereket ért el, mint maga az alapjáték, amire ráhúzták. Iskolapéldája ennek a méltán népszerű Battlefield sorozat különböző mod-jai.

A felhívást a napokban tették közzé, az értékelés, az első díjak odaítélése idén júniusban kezdődik, abszolút győztest a következő éven hirdetnek. Habár a játék PS3-ra is megjelent, a kiírás csak a PC verzióra vonatkozik, érthető okoból. A verseny értelmi szerzőinek nem titkolt szándéka, hogy új tehetségekre bukkanjanak, fiatal fejlesztőket karoljanak fel, ennek megfelelően bárki nevezheti munkáját a versenyre. Az értékelést követően alamennyi díjazott mod hozzáférhető lesz az Unreal-játékosok számára, természetesen ingyenesen.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja