Egymillió MSP-t oszt szét a Microsoft

2011. július 26.
2.4491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Dacára a véget nem érő komor időjárásnak, a Microsoft háza táján mégis aranyeső várható, a vállalat ugyanis arra készül, hogy kerek egymilliót osszon szét a szegények közt értékes Microsoft pontjaiból.

A jótékonyságra a Games for Windows, az Xbox.com és a Games for Windows Marketplace összekapcsolásának aprópójából vetemednek Microsoft-ék, persze nem eszik oly forrón azt a kását: a pontokért cserébe tanúbizonyságot is kell tennünk hűségünkről a vállalatnak, de hegyeket természetesen ezúttal sem kell megmozgatnunk.

A verseny már tegnap (július 25.) megkezdődött és egész augusztus 1-ig tart - aki e két időpont között online vásárol a Games for Windows-on, az jó eséllyel számíthat egy email-ben küldött kódra, ami elérhetővé tesz számunkra Microsoft pontot. Amennyiben érdekel titeket a dolog, jobb lesz, ha kapkodtok: ha a tízes számrendszerem nem csal, akkor csak 2500 ember részesülhet az örömben.

Noha a 400 plusz pontért cserébe egy PC játék megvásárlására kell rászánnunk magunkat, a (remélhetőleg) kapott pontok bármilyen Xbox 360 matériára beválthatók. Ideje dönteni, mire ruházzunk be... Mit szólnátok mondjuk a Section 8: Prejudice-hoz, ami jelenleg 50%-os leárazásban szenved? Ára ennek folytán csupán 7.49 dollár a héten.
2 hozzászólás

Vendég

8 éve, 5 hónapja és 1 napja

Nekem is tetszik, bár dobozosnak nem érné meg az árát, de így liveon elég jó.

válasz erre

Vendég

8 éve, 5 hónapja és 1 napja

Ráadásul az egy rohadt jó gamma.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaWarriorAutobot profiljaiPet profiljaMonyo profiljaiPet profiljaiPet profiljaManiac profilja