Egymillió felett a Torchlight

2011. július 08.
2.1501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Runic Games stúdiójában minden bizonnyal nagy ünneplés és pezsgőbontás is lesz a hétvége folyamán, hiszen a 2009 októberében megjelent Torchlight című videojátékuk lassan ugyan, de annál biztosabban elérte az első millióját, ami egy óriási mérföldkő egy olyan alkotás esetében, amit kis költségvetésből, évekkel ezelőtti küllemmel, ámde nagyon erős játékmenettel raktak össze.

Az eredmény egyébiránt az összes platform eredményeinek az összesítettjét jelenti, tehát PC-s, Mac-es és Xbox 360-as eladások summázását.

A játék mindemellett már a megjelenést követő első fél évben elérte a félmilliós határt, tehát várható volt, hogy idővel ezt az eredményt is képesek lesznek túlszárnyalni, pláne, hogy akkor még csak küszöbön volt a Mac-es és Xbox 360-as premier. Travis Baldree, a Runic vezére rendkívül elégedett az eredménnyel, nagyon boldog, hogy sikerült elérniük ezt a határt, ami állításuk szerint egy plusz löketet ad nekik ahhoz, hogy még jobbá varázsolják a Torchlight II-t. Jó hírek ezek srácok-lányok!
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 18 napja

Miért nem adták ki ps3-ra?meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja