Egymillió felett a Harvest Moon-sorozat a PAL régiókban

2011. szeptember 08.
2.1491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Rising Star Games által fejlesztett Harvest Moon-sorozat a háttérben meghúzódva ugyan, de az elmúlt tíz évben folyamatosan itt volt velünk, hogy a virtuális farmerkedésre és szerepjátékokra éhes fanatikusoknak megfelelő kikapcsolódást nyújtson.

Az alkotás egyértelműen Japánban a legsikeresebb, de azért Európa, illetőleg a PAL régiók sem mondtak maximálisan nemet a játékra, amint ugyanis az illetékesektől megtudtuk, csak ezeken a területeken egymilliós eladásokat produkált a teljes franchise.

Ha hozzávesszük, hogy ez 13 Harvest Moon videojáték összesített eladását jelenti, illetőleg, hogy Japánban a széria legrosszabb tagjaiból fogy ennyi egyenként, akkor nem beszélhetünk kiemelkedő eladásokról, de mivel egy szűk réteg játékáról van szó, ezért panaszra így sem lehet okuk a Rising Star Games srácainak, illetőleg nincs is, hiszen hivatalos közleményük szerint örülnek az elért eredménynek. A franchise következő darabja egyébiránt szeptember végén érkezik meg Nintendo DS-re, méghozzá Harvest Moon: Grand Bazaar címmel és várhatóan a PAL régiókat sem hagyják ki vele az illetékesek.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 13 napja

Nagyon kelendő a virtuális parasztkodás röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja