Egymillió példányban kelt el a Final Fantasy XV Steamen

2019. augusztus 17.
3.1691
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Steames tábor türelme elég alaposan próbára lett téve a Final Fantasy XV-tel, hiszen közel másfél évvel később tette tiszteletét a játék PC-n, mint konzolokon, most pedig be is futott egy mérföldkő ennek kapcsán.

Kiderült ugyanis, hogy a Valve platformján már legalább egymillió példányban kelt el az alkotás (legfeljebb pedig kétmillió lehet ez a szám a jelenlegi adatok alapján), amivel a szóban forgó platformon a franchise második legsikeresebb epizódjává avanzsált. Az első természetesen nem más, mint a legendás Final Fantasy VII, már ha nem számoljuk a Final Fantasy XIV-et, ami előnyben van, hiszen annak van egy ingyen kipróbálható verziója.

Nem szabad elfelejteni, hogy a játék Microsoft Store-on is fent van, ellenben arról nincs adatunk egyelőre, hogy ott mekkora mértékben fogyott a cím, azonban talán nem tévedünk nagyot, hogy nagy valószínűséggel a Steamen nyúzzák többen a játékot.
4 hozzászólás

totyak

1 éve, 19 napja

Ha futna nálam és is belekóstolnék. Soha egyetlen FF játékkal sem játszottam, de mikor ezt megláttam, rögtön megkívántam.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 21 napja

Összességében már elég durva számot tud akkor felmutatni!

válasz erre

Vidoros

1 éve, 22 napja

Csinos szám bakker!

válasz erre

VaPe

1 éve, 22 napja

Szép mennyiség.

válasz erre
Final Fantasy XV
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

jupiterkiller666 profilja