Egykori Naughty Dog fejlesztők támogatják meg a Call of Duty 2019 kampányát

2019. május 13.
4.4171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár sokan temették a Black Ops 4-et, amikor az Activision bejelentette, hogy kampány nélkül álmodták meg a játékot, és noha sikeres lett a koncepció, azonban idén nem akar ekkorát kockáztatni a kiadó.

Olyannyira nem, hogy a Call of Duty 2019 kapcsán már korábban kiderült, hogy tartalmaz majd sztori módot, és mivel az Infinity Ward fejleszti, ezért biztosak lehetünk abban, hogy a Naughty Dog néhány korábbi munkatársa is megtámogatja ezen a téren a munkát.

Ez már a csapat legutóbbi alkotására, az Infinite Warfare-ra is igaz volt, ami a sztori tekintetében a sorozat egyik talán legjobb történetét tudta felvonultatni, és bár ez nem garancia arra, hogy a Call of Duty 2019 ezen a téren makulátlan lesz, de az biztos, hogy jobb esélyekkel indul.
3 hozzászólás

Xelosz

5 éve, 3 hónapja és 17 napja

sose voltam nagy codos de így azért csak felcsillan a szemem mosolygó smiley
igaz nemrég beszereztem az AW-t meg az Infet is mert a scifi téma engem nagyon érdekel benne na meg Jon Snow cgi miatt nagyon kellett najó ez már túlzás röhögő smiley
de lényeg, hogy várós. a black ops IV.et meg ingyen se fogadnám el nem vonz a multi hiéba adta humble is 12 dodóba nekem nem lett volna élmény sehogy sem csak rage...

válasz erre

VaPe

5 éve, 3 hónapja és 17 napja

Zsíííír!!!! Kell a vérfrissítés! mosolygó smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 3 hónapja és 17 napja

Ez csak jót jelenthet a játék számára. mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja