Egyjátékos kampányt kap a Gwent

2017. augusztus 23.
3.7101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A CD Projekt RED a gamescom 2017 során bejelentette, hogy hamarosan egy régóta várt és jelentős tartalommal bővülhet a The Witcher fantáziavilágán alapuló gyűjtögethetős kártyajátékuk, avagy a Gwent.

A PC-re, PS4-re és Xbox One-ra már elérhető alkotás ugyanis Thronebreaker név alatt nemsokára egyjátékos kampánnyal, egy komplett sztori móddal gyarapodik, középpontjában Meve, az Északi Birodalom háborús veterán királynőjével, aki kénytelen visszatérni a csatamezőre, hogy a pusztulás és a bosszú egy sötét kalandjába keveredjen a idegen invázióval szemben.

A készítők szerint a játék kampányában a The Witcher világának korábban még soha nem látott részleteit fedezhetjük majd fel gondolatébresztő küldetésekkel, egyéni megközelítésű csatákkal és persze rengeteg új lappal, valamint karakterrel.

A CD Projekt RED egyébiránt már korábban megerősítette, hogy a Gwent minden egyes frakciója saját kampányt kaphat a jövőben (ez most csak a Northern Realms sztorija tehát), egyenként 10+ órányi játékidővel.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

Hentes

2 éve, 4 hónapja és 1 napja

Nem egy bőbeszédű trailer.

válasz erre
Gwent: The Witcher Card Game
nincs ár
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2017
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljagery1113 profilja