Egy gondolattal gyorsabban

2007. november 27.
2.2201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A NOD32 vírusirtó gyártójának most kibocsátott integrált biztonsági programcsomagjához Andy Vajna cége, a Digic Pictures tervezett új arculatot.

A gondolkodó számítógép-védelmet egy android személyesíti meg. A vírusirtó szoftvereket gyártó vállalatok közül nem sok fordít annyi figyelmet termékeinek imázsára, mint az ESET. A NOD32 gyártójának új biztonsági programcsomagja a vírus- és kémprogramvédelem mellett tűzfalat és levélszemétszűrőt is tartalmaz, így komplett védelmi megoldást kínál a felhasználóknak. A gazdag funkcionalitást egy gondolkodó android szimbolizálja.

Az eredeti ?Think smart? szlogen magyar fordítása ?Egy gondolattal gyorsabban? lett. Mind az eredeti, mind a magyar változat utal arra, hogy az ESET termékei mesterséges intelligencián alapuló, proaktív védelmet nyújtanak az új vírustámadások ellen, így egy gondolattal a vírusok készítői előtt járnak.

Az android tervezésével az ESET a Digic Picturest bízta meg, mely a magyar származású hollywoodi producer, Andy Vajna tulajdonában lévő Cinergi Interactive cégcsoport tagja. A vállalat kifejezetten magas színvonalú számítógépes trükkök és animációk készítésére szakosodott, részt vett többek között a Terminator 3 és a Szabadság, szerelem c. filmek munkálataiban, valamint kisfilmeket készített az Armies of Exigo és a Warhammer: Mark of Chaos játékprogramokhoz.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja