Egyetemi versenypályával egészült ki a Hot Wheels Unleashed

2021. május 22.
34.6021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Hot Wheels Unleashed egy olyan tartalmi kiegészítéssel gyarapodott, ami sokak tetszését el fogja nyerni, ugyanis a Milestone játékába bekerült a College Campus névre hallgató versenypálya, ami - ahogy az a nevéből már sejthető - egy egyetemi kampuszon játszódik.

A legújabb gameplay videó bemutat hat vadonatúj járgányt is, melyek a Street Wiener, a Total Disposal, a Power Rocket, a Skull Crusher, a Tanknator, a Winning Formula és az Exotique névre hallgatnak. A fejlesztők azt ígérik, hogy az elkövetkezendő hónapokban további pályákat és autókat fognak bemutatni a nagyközönség számára.

Lessétek meg az alábbiakban, hogy miről is van szó a gyakorlatban, és készüljetek fel az őrületes futamokra, amiket a College Campuson átélhettek!

Nézd nagyban ezt a videót!



Hot Wheels Unleashed egy olyan tartalmi kiegészítéssel gyarapodott, ami sokak tetszését el fogja nyerni, ugyanis a Milestone játékába bekerült a College Campus névre hallgató versenypálya, ami - ahogy az a nevéből már sejthető - egy egyetemi kampuszon játszódik.'>
3 hozzászólás

VaPe

3 éve, 1 hónapja és 25 napja

Ó de rág játszottam vele.

válasz erre

Patrik94

3 éve, 1 hónapja és 25 napja

Marhajó! röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 1 hónapja és 25 napja

Jó pofa.

válasz erre
Hot Wheels Unleashed
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljamarco profiljaKisember001 profiljaGargameth profilja