Egyes elemzők szerint idén csökkenhetnek a nagy konzolok árai

2010. május 12.
1.7761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az MCV nagyon ráérő spekulánsai megbízható és globális forrásokra hivatkozva arra a következtetésre jutottak, hogy még az idei esztendőben komolyabb árcsökkenés várható a három nagy konzol esetében, amelyeket állításuk szerint az idei E3 kiállításon fognak bejelenteni a nagyközönség számára.

Mivel a "megbízható forrás" szerény véleményünk szerint egyenlő a "semmilyen forrással", ezért tessék óvatosan, pletyka szinten kezelni az alant elhangzó gondolatokat.

Az MCV munkatársai szerint a Sony egy alapfelszereltségű PlayStation 3 piacra dobását tervezi, 40 vagy 60 GB-os merevlemezzel, és egyetlen kontrollerrel a dobozban, mintegy 200 font körüli árkategóriában. A Microsoft már egy sokkal korrektebb stratégiát követ az elemzők véleménye alapján, ők ugyanis a Natalt csomagolják majd konzoljaik mellé, és ugyanolyan áron kínálják, mint eddig, tehát konkrét árcsökkentés nem lesz, de az új szerkezetet ingyen kapjuk. A Nintendo Wii-hez sajnos már nem volt elég fantáziájuk, oda csak egy egyszerű mese jutott, a japánok ugyanis szerintük csak úgy lecsippentenek egy keveset a gépezet árából.

Szerencsére a cégek nagyon gyorsan reagáltak a kirobbant pletykákra. A Sony tulajdonképpen szó szerint kinevette a tudatlan elemzőket, míg a Nintendo kis híján egy felháborodott nyilatkozatot adott ki azzal kapcsolatban, hogy semmiféle árcsökkentést nem terveznek ők az idén. Az esetet jelenleg csak a Microsoft nem kommentálta még semmilyen formában, bár ezt a Natallal összecsomagolt konzol variációt már korábban más elemzők is elhintették, így egyáltalán nem volt nehéz dolguk az MCV munkatársainak feldolgozni azokat. Természetesen ettől még nem zárhatjuk ki teljesen, hogy egyik cég sem csökkent árat az idén, hiszen teljesen időszerű lenne.
3 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 3 napja

Azért kicsit nagy árcsökkentés lenne, ha 200 fontért már ekkora tárhellyel rendelkező PS3-hoz juthatna hozzá az ember, nem?

válasz erre

marco

15 éve, 1 hónapja és 23 napja

De komolyan, vannak akiknek ennyi idejük van és még fizeti is őket valaki. Mindig meglepődök, mekkora okosságok vannak.mosolygó smiley

válasz erre

skyman

15 éve, 1 hónapja és 23 napja

Lehet h a nagy ráérésbe elkezdtek sörözni, és félre néztek egy két globális számotröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja