Egyes források szerint előbb megérkezhet a PSP2, mint azt gondolnánk

2010. december 30.
2.5611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy látszik, hogy az év utolsó napjait is számtalan pletyka uralja, ami nem feltétlenül baj, hiszen a pletykák általában sosem kelnek szárnyra alapok nélkül, és minden bizonnyal így van ez a PSP2-vel kapcsolatban is, ami egyes japán források szerint előbb megérkezhet majd, mint azt gondolnánk.

A hírt közlő Mobilnews blog sajnos nem közölte híreinek táptalajait, így mi sem tudjuk mennyire megbízható információkkal állunk szemben, de nem árt azért megjegyezni az alant elhangzó mondatokat.

A meg nem nevezett, de tűzhöz közelinek hívott japán forrás szerint ugyanis a PSP2 már 2011 közepén a boltok polcaira kerülhet. Természetesen a Sony egyelőre nem kommentálta a történteket, és mi is elég szkeptikusak vagyunk a témában, ugyanis egy konzolt legalább egy évvel a megjelenés előtt ildomos bejelenteni, és ha a sokak szerint várt E3-on jelentené be a cég a gépet, akkor mindössze néhány hét múltán már a boltokban kellene lennie a fentiek szerint. Tartsuk azért észben az elhangzottakat, de ne fűzzünk hozzájuk nagy reményeket.
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 5 hónapja és 20 napja

Szerintem lehet, hogy így lesz. A Sony azért eléggé eltitkol dolgokat mostanában, lehet hogy ez is a stratégia része...

válasz erre

Vendég

14 éve, 5 hónapja és 20 napja

Pedig de jó lenne...mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja