Egyes források szerint előbb Japánon kívül jelenhet meg az NGP

2011. április 27.
1.5501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Japánban történt katasztrófa miatt az utóbbi időben számtalan pletyka látott napvilágot a videojáték-iparban, amelyek kivétel nélkül az ebből következő csúszásokról és módosulásokról adtak számot.

Hivatalossá azonban csak néhány szóbeszéd vált, mindemellett viszont még mind a mai napig is érkeznek olyan "meg nem nevezett forrásból származó" információk, amelyek több mint érdekesek. Ilyen például a Jolt magazin által közölt hír is, amelyben arról olvashattunk, hogy előbb fog megjelenni Japánon kívül az NGP, mint a keleti szigetországban.

A PSP utódjaként ismert hordozható konzol az írások szerint a katasztrófa miatt nem jelenhet meg időben Japánban, tehát szó sincs arról a blaszfémiáról, amit a Sony a PSPgo-val művelt. Arról sajnos nem közölt konkrétumokat az említett újság, hogy nagyjából mikorra várható a PSP 2 megjelenése, így hiába tudjuk már, hogy előbb jelenhet meg Európában és Amerikában a konzol, túl sokra egyelőre nem megyünk vele. Más források egyébiránt tudni vélték, hogy a Sony az idei esztendő harmadik negyedévére tervezi a masina érkezését, méghozzá olyan kezdő címekkel, mint az Uncharted, a ModNation Racers vagy éppen a Wipeout 2048. Hogy mi az igazság? Reméljük az E3-on kiderül!
1 hozzászólás

totyak

8 éve, 1 hónapja és 12 napja

Most nagyon gonosz leszek, de csodálkozom, hogy ezt a gépet még nem törték fel. Vagy lehet úgy gondolják nem érdemes, mert erre is kevés igazán jó játék van. Pedig én el tudnék képzelni egyet a régi PSP mellé.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljamarco profilja