Egyes források szerint egy hardcore NGP játékon dolgozik Noritaka Funamizu is

2011. február 10.
1.7951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Noritaka Funamizu neve feltehetően csak azoknak mond valamit, akiknek egy évtizednél is régebb óta van közük a konzolokhoz, illetve a videojátékokhoz, az úriember neve ugyanis valamikor egyet jelentett a Street Fighter-sorozattal, lévén ő volt a kezdő csapat dizájnere, részben tehát neki is köszönhetjük azt, hogy a jól ismert oldalnézetes verekedős játék és néhány azóta már híressé vált karakter így néz ki.

Funamizu természetesen az évek alatt sem került túl messze a játékipartól, csak csendben és halkan dolgozott a Crafts & Meister stúdió berkein belül.

Most azonban úgy tűnik, hogy Noritaka nagy dobásra készül. Bár egyelőre sajnos nincs hivatalos bejelentésünk a témában, a japán Dengeki magazin megbízható forrásokra hivatkozva úgy értesült, hogy a sokat látott fejlesztő célba vette a Sony legújabb hordozható masináját, az NGP-t, amire szeretne a jövőben egy igazi hardcore játékot készíteni nekünk. Sajnos a lap további információkat nem közölt velünk erről a rejtélyes projektről, de Noritaka Funamizu neve, és az a tény, hogy hardcore játék lesz, már most felcsigázott minket. Várjuk az első részleteket!
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 16 napja

Ebből a hírből így még csak következtetni sem lehet, hogy mi volt az elgondolás játék téren.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja