Egyes források szerint 60 GB-os lesz a GTA V

2012. december 04.
2.2391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meg nem nevezett forrásokra hivatkozva az S&R magazin munkatársai előhozakodtak némi friss pletykával a GTA V-tel kapcsolatban, amelyet állítólagosan 60 GB méretűre hizlalnak a Rockstar Games fejlesztői.

Ha belegondolunk abba, hogy a negyedik felvonás már akkor 10-15 GB-os mérettel rendelkezett, amikor a legtöbb videojáték még annak a felét sem érte el, akkor - az óriási terület és rengeteg lehetőség miatt - valóban van alapja annak, hogy a GTA V immáron 60 GB-os lesz.

Ez azt jelentené, hogy még PlayStation 3 konzolokra is dupla lemezen érkezne a játék, Xbox 360-ra és PC-re pedig 6-7 DVD-re lesz szüksége a játéknak. Szerintetek ez reális lenne vagy kitalálnak valamit majd a Rockstar emberei?
7 hozzászólás

Vendég

8 éve, 3 hónapja és 27 napja

rosszul értelmeztem visszavonom amit írtam.

válasz erre

Vendég

8 éve, 4 hónapja

lehet lesz annyi GB-os a játék.Egy másik oldalon olvastam hogy körülbelül 25 GB-os lesz.Személy szerint nekem Xbox
360-om van és nem tudom elhinni 6-7 DVD kéne, mikor DEAD SPACE 2 játékom nem sokkal kevesebb memóriája van mint 60 GB.Erre is csak 2 DVD kell.

válasz erre

Vendég

8 éve, 5 hónapja és 25 napja

Gyakorlatilag szinte soha nem a texturak es a szukseges dolgok foglaljak a helyet. (Leszamitva a ma mar agyatlan carmack rage talan) Altalaban az igenytelen ingame engine-nel csinalt, ambar pl bink videoval/ba tomoritett holt felesleges atvezetok. Amit sose ertek meg miert szukseges. Egy okot tudnek mondani, hogy aki minimum grafikan jatszik, az szebben lassa az atvezeto reszeket, de aki mar legalabb mediumon tolja, az meg csak pislog mi ez a fos minosegu atvezeto...

válasz erre

Vendég

8 éve, 5 hónapja és 25 napja

Szerintem nem csak pletyka, simán lehet, főleg ha úgy fog kinézni ahogy a vidiken!

válasz erre

mrxten

8 éve, 5 hónapja és 25 napja

hát nem tudom
ha azt vesszük alapul, hogy a két rész közt durván 5 év telik el (bár nem biztos, hogy ennek van jelentősége)
ha 5 éve volt 15 giga én még akkor is sokallom egy picit azt a 60 gigát
a legtöbb helyet a dvd -n a textúrák és a hangok foglalják egy játék esetében ha háromszor akkora terültet kreálnak a fejlesztők mint amekkora a negyedik részben van és mondjuk kétszer annyi hanganyag lesz benne, még akkor is max 40-45 gigáról beszélünk (mondom én ezt mint laikus)
viszont ha a ma legigényesebben megcsinált (értem azalatt a textúrákat) és legtartalmasabb játékok méretét nézzük akkor sem haladja meg egyik sem a 16 gigát

lehet erre azt mondani, hogy a hatalmas bejárható területek miatt lesz majd akkor a a méret, de ez sem indokolná mert ott van a skyrim például vagy egy rakás másik rpg amikben akkor területek vannak amekkora a gta 5 -ben kizárt hogy lesz

válasz erre

Vendég

8 éve, 5 hónapja és 25 napja

Várom már nagyon!

válasz erre

marco

8 éve, 5 hónapja és 25 napja

Reális lehet, de a telepítés ajánlatos lesz úgyis...

válasz erre
Grand Theft Auto V
8.255 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljadarkomen profilja