Egyenesen zseniális lett a Mechwarrior 5 Mercenaries utolsó kedvcsinálója

2019. december 10.
7.7461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Képtelenek voltunk abbahagyni a Mechwarrior 5 Mercenaries utolsó kedvcsinálójának megtekintését az indítást követően, lévén a Piranha Games csapata, ha a játékot nem is, de a launch trailert olyan minőségben tette a tányérunkra, hogy azt egyenesen zseniálisnak kell neveznünk.

Maga a játék bizonyára már kevésbé lesz ennyire elragadó, noha a készítők mindent bevetettek, ezáltal lett sztori-központú egyjátékos kampány, a Mechwarrior Online-ból ismert szimulációs rendszer, kooperatív játékmód és egy halom olyan sajátosság, ami csak erre a legendás szériára jellemző.

Ha kipróbálnád, már semmi ne tartson vissza, hiszen a Mechwarrior 5 Mercenaries még a mai napon elérhetővé válik az Epic Games Store kínálatában, tehát első körben csak PC-re várhatjuk megjelenését.

Nézd nagyban ezt a videót!



Mechwarrior 5 Mercenaries utolsó kedvcsinálójának megtekintését az indítást követően, lévén a Piranha Games csapata, ha a játékot nem is, de a launch trailert olyan minőségben tette a tányérunkra, hogy azt egyenesen zseniálisnak kell neveznünk.'>
3 hozzászólás

Direktor

4 éve, 8 hónapja és 23 napja

De komoly lesz! meglepett smiley

válasz erre

Mordorer

4 éve, 8 hónapja és 23 napja

De rohadt jó! meglepett smiley

válasz erre

muki

4 éve, 8 hónapja és 23 napja

Nagyon brutál, imádom!

válasz erre
Mechwarrior 5 Mercenaries
8.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja