Egyenesen félelmetes lesz a Call of Duty WWII Nazi Zombies következő fejezete

2018. január 10.
1.2641
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Activision bemutatta az első trailert a Call of Duty WWII: The Resistance DLC-vel együtt érkező Nazi Zombies saga következő fejezetéről, mely a videó alapján valami elképesztően félelmetes pillanatokat prezentál számunkra.

A The Darkest Shore névre keresztelt fejezetben hőseink újabb nehézségek elé néznek, ezáltal egy rejtélyes, állandó ködben úszó szigetre kerülnek, ahol Mittelburg után ismét zombiseregek sokasága támad rájuk, így Marie, Drostan, Olivia vagy Jefferson oldalán túl kell élnünk a szörnyűséget, miközben megpróbáljuk felkutatni Peter Straub doktor búvóhelyét.

A The Resistance DLC, és ezzel együtt az új zombis tartalom várhatóan január 30-án érkezik meg PS4-re, de egy hónappal később PC-re és Xbox One-ra is beroboghat majd. Íme egy kis kedvcsináló hozzá:

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

totyak

10 hónapja, 4 napja

Szép, meg jó, csak köze nincs a CoD-hoz. Gyakorlatilag kiadhatnák teljes játékként, csak a kutyát nem érdekelné, mert a zombi téma már lerágott csont. Nem is értem, hogy miért jön minden CoD-hoz egy ilyen dlc.

válasz erre

fighterlaci

10 hónapja, 5 napja

Igen kemény! Végre valami jó zombis cím!

válasz erre

petrovicsz

10 hónapja, 5 napja

Woooooow de kemény!

válasz erre

Vidoros

10 hónapja, 5 napja

Na ez nagyon dög lett!

válasz erre
Call of Duty WWII
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

turatur profiljarDAVE profiljagery1113 profiljaManiac profiljaLaci721 profiljaM.O.R.P.H. profiljaMarduk profiljaImperator profiljamarco profiljagokuvsvegita profilja