Egyelőre nem tervez Kinect-támogatást a Rock Band-sorozathoz a Harmonix

2011. január 31.
2.2691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A mozgásérzékelős technológiák között dúló harcoknak egyelőre még nem lehet egyértelmű győztesét hirdetni, bár ahhoz kétség sem férhet, hogy a Kinect lényegesen több újdonsággal szolgált a fanatikusoknak, mint a Sony Move.

Így talán nem túl meglepő, hogy az újfajta irányítási rendszert már több ízben is szóba hozták a különböző "rocksztár-szimulátorokkal", ám az ilyen sorozatok fejlesztői úgy tűnik, hogy ügyet sem vetnek a Kinect adta lehetőségekre. Erről árulkodott legalábbis John Drake, a Harmonix kommunikációs menedzsere.

A Main Drag dobosaként is ismert úriember ugyanis elmondta, hogy nagyon büszke a Dance Central-ra, és szerinte a Kinect egy nagyon őrült és jó szerkezet, de egyelőre nem tervezik, hogy a jövőben a Microsoft mozgásérzékelős technológiájának támogatását integrálnák a szériába. Így tehát továbbra is maradnak a műanyag hangszerek, ha pedig a Harmonix nem, majd az Activision lecsap a Kinect-re a Guitar Hero-sorozattal. Mi előre szóltunk, ne lepődjünk meg, ha hamarosan mindez bekövetkezik!
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 11 napja

Ha ügyet vetettek volna a Kinect-re, azzal meló lett volna, hogy a játékba ültessék. Ők teljesen jól elvoltak a felépített kis játékukkal és úgy próbálták meglovagolni a sikert. Csak mára már látjuk, hogy ha nincs semmi újítás, akkor előbb-utóbb kifullad a cím.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja