Egyelőre nem készül a Fable 4

2015. szeptember 25.
4.5121
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Noha a rajongók többsége talán teljesen egyetért abban, hogy a Fable Legends egy felesleges kikacsintása lesz a népszerű szerepjáték-sorozatnak, amit ráadásul még nehezebb elviselni úgy, hogy a háttérben az alapszéria folytatása sem igazán készülődik még.

Mindezt a Lionhead Studios munkatársai erősítették meg hivatalos Twitter-oldalukon, ahol egy rajongói kérdésre válaszolva bejelentették, hogy jelenleg semmilyen formában sem készül még a Fable 4.

Hogy miért nem? A rövidke bejegyzés alapján azért, mert a csapat most minden erejével a Fable Legends elkészítésére koncentrál, tehát amíg a kérdéses többjátékos mellékszál el nem készül, addig ne is számítsunk arra, hogy folytatást kaphasson a sorozat.
4 hozzászólás

totyak

9 éve, 2 hónapja és 25 napja

Én szeretem a szériát, a konzol exkluzívot kivéve, mert azt nem tudtam kipróbálni. De ez a Legends valahogy hidegen hagy. Mint sokan, én is egy normális, single playert is tartalmazó, új epizódot szeretnék.

válasz erre

wegh

9 éve, 2 hónapja és 27 napja

Az első örök kedvenc, a legtöbbet játszott játékom szerintem. DE a többi része harmatgyenge és szinte semmi köze az első részhez szomorú smiley Egyszóval annyira engem se hozna lázba még egy rész...

válasz erre

Santonio

9 éve, 2 hónapja és 27 napja

Nem is baj az... mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

9 éve, 2 hónapja és 27 napja

Ez a Fable sosem vonzott. Nem is értem mit lehet benne szeretni. Vontatott, unalmas.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profiljaKisember001 profilja