Egyelőre csak 30fps-t produkál PS5-ön a Bloodborne

2020. november 09.
19.5991
Maniac profilja, adatai
Maniac
Lassan lejár az embargó a PS5 kapcsán, így egyre több játékról derül ki, hogy az előző generációból feltámadva milyen teljesítményre képes, és mivel a Bloodborne egyike a legjobban várt exkluzívoknak, ezért nem meglepő, hogy elsőként állították a penge élére.
 

Jó hírek azonban egyelőre nem érkeztek, lévén megtudtuk, hogy a From Software egyelőre nem gondoskodott megfelelő next-gen frissítésről a Bloodborne kapcsán, aminek köszönhetően PS5-ön futtatva is csak 30fps-re lesz képes a játék.

Hangsúlyozandó azonban, hogy ez csak egyelőre érvényes, a From Software később kiadhat hozzá egy frissítést, amivel feloldják ezt a korlátozást, jelenleg azonban ez a helyzet van érvényben, szóval ne lepődjünk majd meg, ha a PS5 indulásakor a Bloodborne csak 30fps-t produkál.

3 hozzászólás

muki

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nekem fel sem tűnik amúgy. Nyilván jobb a 60fps, de nehogy már ne legyen elég a 30, amikor a 24-et is folyamatosnak látjuk...

válasz erre

soami

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

VaPe írta:
Hát ez eddig nem az a nextgen, amit vártunk...
Ez nem egy next gen játék hanem egy ps4es játék ami futtatható ps5ön is megmondták, hogy valamely ps4 játékok kapnak extra funkciót valamelyikek nem, ez a fejlesztőkön múlik de a visszafelé kompatibilitásnak mi köze a next genhez kevered a szezont a fazonnal.

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Hát ez eddig nem az a nextgen, amit vártunk...

válasz erre
Bloodborne
5.225 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

nurbanu profiljamarco profilja