Egyelőre csak 30fps-t produkál PS5-ön a Bloodborne

2020. november 09.
20.0581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Lassan lejár az embargó a PS5 kapcsán, így egyre több játékról derül ki, hogy az előző generációból feltámadva milyen teljesítményre képes, és mivel a Bloodborne egyike a legjobban várt exkluzívoknak, ezért nem meglepő, hogy elsőként állították a penge élére.

Jó hírek azonban egyelőre nem érkeztek, lévén megtudtuk, hogy a From Software egyelőre nem gondoskodott megfelelő next-gen frissítésről a Bloodborne kapcsán, aminek köszönhetően PS5-ön futtatva is csak 30fps-re lesz képes a játék.

Hangsúlyozandó azonban, hogy ez csak egyelőre érvényes, a From Software később kiadhat hozzá egy frissítést, amivel feloldják ezt a korlátozást, jelenleg azonban ez a helyzet van érvényben, szóval ne lepődjünk majd meg, ha a PS5 indulásakor a Bloodborne csak 30fps-t produkál.

Bloodborne egyike a legjobban várt exkluzívoknak, ezért nem meglepő, hogy elsőként állították a penge élére.'>
3 hozzászólás

muki

3 éve, 8 hónapja és 3 napja

Nekem fel sem tűnik amúgy. Nyilván jobb a 60fps, de nehogy már ne legyen elég a 30, amikor a 24-et is folyamatosnak látjuk... mosolygó smiley

válasz erre

soami

3 éve, 8 hónapja és 3 napja

VaPe írta:
Hát ez eddig nem az a nextgen, amit vártunk... mosolygó smiley
Ez nem egy next gen játék röhögő smiley hanem egy ps4es játék ami futtatható ps5ön is megmondták, hogy valamely ps4 játékok kapnak extra funkciót valamelyikek nem, ez a fejlesztőkön múlik de a visszafelé kompatibilitásnak mi köze a next genhez röhögő smiley kevered a szezont a fazonnal.

válasz erre

VaPe

3 éve, 8 hónapja és 3 napja

Hát ez eddig nem az a nextgen, amit vártunk... mosolygó smiley

válasz erre
Bloodborne
5.225 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMonyo profiljaKisember001 profilja