Egyelőre elmaradtak a Google óriási meglepetései

2015. május 29.
1.4411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Május 28-án és 29-én zajlik az androidos tábor által már nagyon várt Google I/O 2015, ahol eddig mindent elsöprő újdonságokkal nem találkozhattunk.

Cserébe azonban kaptunk jó néhány apróbb, de nagyon hasznos frissítést és temérdek új lehetőséget. Bemutatkozott például az Android M, mely a belsőt tekintve sokat fejlődött.

Ahogy mi is megjósoltuk, nagyobb szabadságot kap a felhasználó az applikációk engedélyeit illetően, beépítették az ujjlanyomat-olvasó támogatást, valamint bemutatkozott a mobilfizetésre szolgáló Android Pay is. Mindemellett az energiafelhasználása is hatékonyabb lesz az új rendszernek, illetve a Google Now asszisztens is sokat fejlődik.

Frissítették továbbá a Cardboard VR megoldásukat, bemutatták a korlátlan tárhelyet kínáló Google Photos lehetőséget és javítottak a Google Maps offline navigációján is. Elmaradtak azonban az új Nexus készülékek, az okosórák következő generációja sem tűnt még fel, valamint a meglepetésfaktor sincs jelen.
3 hozzászólás

totyak

9 éve, 8 hónapja

Ez mind szép, de mire megyek én ezzel, mikor az én telefonomra a 4.4 az utolsó Droid. Pedig a készülék simán vinné az újat is, főleg, hogy annak kisebb a hardver igénye. De ha minden telefon megkapná, akkor ugye kevesebben vennének új készüléket. Mocskos kapitalista világ ez.

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 8 hónapja

Nem kell olyan gyorsan váltogatni az Android verziókat, bőven elég ha frissítgetik a meglévőt.

válasz erre

VaPe

9 éve, 8 hónapja

Nagy lépés volt a Lollipop, most gondolom a kényelmi funkciókat csiszolgatják.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja