Egy egész konténer Nintendo játékgépet loptak el

2006. június 18.
1.7921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A kínai Sina Games beszámolója szerint Hong Kong kikötőjéből egy a Nintendo DS Lite konzoljaival (és az ahhoz tartozó játékokkal) megrakott konténert loptak el ismeretlen tettesek.

Az online magazin úgy értesült, hogy a gyártó mintegy 12.000 darab, fekete színű játékgépet csomagolt össze, hogy azokat Kínából Európába szállíttassa, azonban útközben nyoma veszett a rakománynak. A hatóságok úgy vélik, azért kelt lába a konténernek, mert a Nintendo fekete konzoljai elsősorban az öreg kontinensen lesznek kaphatóak, így a világ más tájain ritkaságnak számítanak azok.

Az ügyben eljáró nyomozók azt is elmondták még, hogy meg nem erősített források szerint az eltulajdonított DS Lite-ok néhány példánya már felbukkant a város fekete piacán is. A rendőrség közleményben adta hírül, hogy 125 ezer dollárral jutalmazzák meg azt, aki érdembeli információval szolgál az áru hollétét és az elkövetők kilétét illetően. A Sina Games becslései szerint az eltűnt rakomány értéke hozzávetőlegesen 2,3 millió dollár.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 26 napja

Valaki nagyon jól járt a DS-ekkel, feltéve ha nem kapják el őket röhögő smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaKisember001 profilja