Egyedi hűtéssel szerelt GeForce GTX 470 a Palit kínálatában

2010. április 29.
1.5621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az nVidia kizárólagos grafikus gyorsító partnereként ismert Palit Microsystems a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a videokártyáinak termékpalettáját.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság az nVidia legújabb GeForce GTX 470-es modelljére épül, az üzletek kínálatában pedig Palit GeForce GTX 470 típusjelzéssel fog felbukkanni. Az új gyorsító hűtéséről egy dupla kártyahelyet elfoglaló, egyedi fejlesztésű rendszer gondoskodik.

A gyártó által alkalmazott hűtőrendszer két darab ventilátorral van felvértezve, és a hivatalos adatok szerint 12 Celsius-fokkal alacsonyabb hőmérsékleten képes tartani a GPU-t, mint az nVidia referencia megoldása, eközben 4dB-el kisebb zajszintet produkál. A Palit GeForce GTX 470 órajelei hűen követik az nVidia ajánlását, vagyis a GF100-as grafikus feldolgozó a 607MHz-es, a 448 darab CUDA mag pedig az 1215MHz-es sebességre lett behangolva. Az 1280MB GDDR5 VRAM-al épített 320bit-es memóriarendszer az effektív 3348MHz-es teljesítményen üzemel. A hátlapi panel kialakítása eltér a referencia modellétől, ugyanis a különféle kijelzőknek két darab DVI, egy HDMI és egy DisplayPort kimenet kínál csatlakozási lehetőséget, a nyomtatott áramkör nVidia SLI csatolófelületének köszönhetően pedig kiépíthető akár a háromutas grafikus konfiguráció is.

A gyorsítókártya már rendelkezik teljes körű DirectX 11 és OpenCL támogatással, de a felszereltségéből természetesen nem hiányzik az nVidia már jól ismert PhysX, CUDA, PureVideo HD, valamint a legújabb fejlesztésű 3D Vision Surround technológiája sem. Az új Palit GeForce GTX 470 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 9 napja

A Palit is ért a hűtésekhez, nem vitás mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja