Egy be nem jelentett PlayStation 3-exkluzív játék leleplezésére készül a PSM3 magazin

2010. május 03.
1.5711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ritka eset, hogy egy viszonylagosan kis magazin, avagy egy nem hivatalos PlayStation 3 lap olyan jogokat kap, amelyekkel lehetősége lesz egy exkluzív alkotás leleplezéséhez, de a pénz beszél alapon manapság bármi megeshet.

Így történhetett meg, hogy a Future Publishing Limited égisze alá tartozó PSM3 újság a következő számában egy világ-exkluzív PlayStation 3 alkotást leplezhet le a játék-fanatikus rajongók előtt. A lap utolsó oldalán helyet kapott megjegyzés alapján sajnos semmi nem derül ki a rejtélyes projektről, és az igazság az, hogy találgatni sem nagyon merünk.

Sőt, a történet itt még nem is ér véget, hiszen a PlayStation 3-exkluzív játék mellett egy másik világelső jogot is sikerült megszereznie az újságnak, ám arról még annyit sem tudunk, hogy milyen platform szülötte lesz a drága. "A második világelső leleplezésünk - és nem, semmi mást nem mondhatunk el róla..." - áll a beharangozóban, szinte közvetlenül a "top secret világ-exkluzív PlayStation 3 leleplezés" alatt. Kedves PSM3 magazin, rendesen feladtad nekünk a leckét, ám legkésőbb június 3-ig kell várnunk a megvilágosodásra, akkor érkezik ugyanis az újság következő száma. Kíváncsian várjuk!
2 hozzászólás

Vendég

9 éve, 7 hónapja és 23 napja

na erre én is kiváncsi vagyok. mi lehet az

válasz erre

marco

9 éve, 7 hónapja és 23 napja

Erre kíváncsi vagyok.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Szusz profiljagery1113 profilja