Egybeépített PC-k a NEC kínálatában

2009. április 16.
1.5491
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A NEC a napokban bejelentette, hogy piacra dobja a legújabb asztali számítógépeit.

A NEC Valuestar N és Valuestar W típusjelzésű újdonságok a napjainkra divatossá vált egybeépített kialakítással rendelkeznek, vagyis a monitor tartalmazza a számítógép komplett rendszerét. A gyártó a frissen beharangozott gépeket teljes körű multimédiás képességekkel ruházta fel, és közös jellemzőjük, hogy az Intel többmagos Core 2 központi feldolgozóival vannak felszerelve.

A NEC Valuestar N kétféle kijelzőmérettel kerül a boltok polcaira. A nagyobb változat egy 21,5 inches képernyővel büszkélkedhet, ami teljes HD felbontást (1920 X 1080-as) kínál, míg a kisebb egy 19 inches megjelenítővel van szerelve, ami 1440 X 900-as natív felbontást kezel. A gép az Intel 2,8GHz-es Core 2 Duo E7400 processzorral van ellátva, és 4GB DDR2 rendszermemóriával rendelkezik. A képi megjelenítésért az nVidia GeForce 9400 GT grafikus kártyája felel, míg az adatok tárolásáról egy 1TB-os hagyományos merevlemez és egy DVD +/-RW optikai meghajtó gondoskodik.

A Valuestar W egy 22 inches kijelzővel van felszerelve, ami 1680 X 1050-es felbontással rendelkezik. A számítási feladatokat a négymagos Intel Core 2 Quad Q8200 központi feldolgozó látja el, amit 4GB DDR2 RAM-al párosítottak. A gép különlegessége, hogy a processzor hűtéséről egy vízhűtés gondoskodik. A számítógép videokártyája és tárolóeszközei megegyeznek a fent említett társáéval, ez alól egyedül a DVD meghajtó a kivétel, ugyanis helyette egy Blu-ray egység lett beépítve. A gyártó mindkét gép multimédiás képességét kiegészítette még egy digitális TV tuner kártyával, valamint egy többfunkciós távirányítóval. Az új Valuestar PC-k várható megjelenési idejéről, valamint áráról a NEC nem közölt információt.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja