Egybeépített gamer PC-vel bővült az MSI kínálata

2013. április 19.
1.5331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A tegnapi nap folyamán a Micro Star International hivatalosan is bejelentette a CeBIT 2013 expón már kiállított, MSI AG2712 névre keresztelt PC-jét.

A most beharangozott újdonság érdekessége, hogy bár felépítését tekintve az egybeépített gépek táborát erősíti, ennek ellenére a gyártó kifejezetten a gamer felhasználókat célozza meg vele. A konfiguráció egy 27 inches, tízpontos érintőpanel köré lett kiépítve, ami már természetesen az 1920 X 1080-as teljes HD felbontást kínálja.

A Windows 8-at futtató gép számítási teljesítményét az Intel Core i7-3630QM központi feldolgozója szolgáltatja, ami mellé egy maximálisan 16 GB RAM-ot tartalmazó DDR3-as memóriarendszer társul. A fent említett kijelző meghajtását az nVidia 3 GB-os GeForce GTX 670M videokártyája végzi.

Adattárolónak egy 1 TB-os hagyományos merevlemez került beépítésre, amit a tervezők egy DVD Super Multi optikai meghajtóval egészítettek ki, de az opciók között szerepel a 128 GB kapacitású szilárdtest-meghajtó is.

A csatlakozási lehetőségek között megtalálható többek között a HDMI ki- és bemenet, valamint az USB 2.0 és USB 3.0 portok is. Az új MSI AG2712 várható megjelenési idejéről és áráról egyelőre nem érkezett információ.
2 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

7 éve, 8 hónapja és 26 napja

[Tiltott felhasználó!]

Stewenwolf

7 éve, 8 hónapja és 26 napja

Egy kicsit se fog ez majd drága lenni...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljarDAVE profiljaManiac profiljaGamePlay profiljaSándorkolbász profiljagery1113 profiljaBvektor profilja