Egy visszatérő már lesz az új Mass Effectben

2014. július 27.
2.3121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
ted profilja, adatai
ted
A San Diego Comic Con-on a Mass Effect is képviseltette magát, és ugyan a prezentációt tartó producer, Mike Gamble nagyrészt csak sejtelmesen mosolygott, azért kaptunk egy egészen konkrét információt.

Még azt sem tudjuk, hogy mi lesz a címe a következő résznek, de egy "karakter" visszatérését sikerült megerősíteni: Az első részben megismert (de nem megszeretett) Mako nevű járműről van szó, ami nagygenerálon esett át, például az ágyúját is elveszítette, cserébe viszont állítólag úgy fog mozogni, mintha hatna rá a fizika. Utóbbit az eredeti Mako-ról nem igazán lehetett elmondani.

Gamble ezután válaszolt az újságírók kérdésére, egész pontosan mindegyik elől kitért. Így amikor azt firtatták, hogy az új rész hol fog elhelyezkedni a Mass Effect univerzumának idővonalán, Gamble csak annyit közölt, hogy lesznek új fajok.

A látványról a Frostbite Engine legújabb verziója gondoskodik majd.
3 hozzászólás

gokuvsvegita

10 éve, 6 hónapja és 27 napja

Játszottam egy kicsit a mass effect 3-on de nem esik tovább játszani vele... nem az én stílusom a játék. mosolygó smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 6 hónapja és 27 napja

Miért is mondott volna bármit? A titkolózással sokkal nagyobb érdeklődést érhet el. Aztán szépen lassan csordogálnak majd az infók és az érdeklődés továbbra is fennmarad.

válasz erre

Azer11

10 éve, 6 hónapja és 27 napja

Jó lenne ha azt a vonalat folytatnák, hogy ! SPOILER ! Shepard irányítja a reapereket (egyik végigjátszás) és az új fajokat próbálná leigázni, tehát folytatódna a reaper uralom 50 ezer évenként röhögő smiley Spoiler vége röhögő smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
Comic Con 2014
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja