Egy új Resident Evil játék bejelentése is várható az idei VGA-n?

2010. november 26.
2.0871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány nappal ezelőtt felmerült a pletyka, miszerint a Valve brigádja egy nagy-nagy bejelentéssel készül az idei VGA kiállításra.

A leleplezés igaznak tűnik, azonban a sajtó által mellérendelt teaser kép, amelyen néhány élőhalott tűnt fel, már nem biztos, hogy megállja a helyét, így korántsem biztos, hogy a Valve a Left 4 Dead-sorozathoz kapcsolódóan jelent be valamit decemberben. Mindebben azért támadtak erős kételyeink, mert a minap befutott egy újabb teaser a VGA-hoz kapcsolódóan, rajta a "Stay Alive, Stay Alert, Report Symptoms" felirattal, valamint egy Biohazard jellel a fedélzeten.

Nos, a felirat egyértelműen élőhalottakra, valamiféle fertőzésre utal, míg a Biohazard jel és a név köztudottan a Resident Evil japánban elterjedt címét jelenti. Ebből külföldi kollégáink egyből arra tippeltek, hogy nem zárható ki, hogy egy vadonatúj Resident Evil játékról hullhat le a lepel most decemberben. Ne feledjük, egyes pletykák szerint a SOCOM: Confrontation csapata éppen a franchise egy újabb tagján dolgozik, így bármi megeshet. A kérdés csak az, vajon akkor mit fog bemutatni a Valve? Gordon Freeman visszatér? Adná az ég!
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja