Egy rövid Gears of War 3 kampány videó a trailer előtt

2011. május 23.
2.3231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Az Epic Games és a Microsoft korábban beharangozták, hogy május 28-ára, azaz e hét szombatra várható az új, mindent elsöprő Gears of War 3 trailer: lenyűgöző, akciódús, lebilincselő, pulzusnövelő, izgalmas és látványos, lesz, ha szabad élnem a fejlesztővállalat saját szavaival.

Alig öt nap választ el minket az ominózus eseménytől, valaki azonban nem bírt a hormonjaival, és közzétett egy kurta jelenetet a szeptemberi csoda kampányából. Itt lejjebb meg is nézhetitek barátainkat, Marcus-t, Dom-ot, Cole-t és Baird-et, ahogy "mélyen a sz*rban vannak":

#tv#Vérlázító spoilerekre ne számítsunk, alig 16 másodpercnyi dialógusról van szó csupán; azonban néhány következtetést mindenképp levonhatunk az Xbox 360-exkluzív TPS-ről, a jelenet ugyanis in-game, mint láthatjuk. Azt hiszem, a Gears of War 3 pontosan hozni fogja a formáját, és alighanem semmi nemű csalódásra nem ad majd okot.

A játék Xbox 360-ra érkezik majd szeptember 20-a körül, addig se menjetek messze, jön ugyanis a 28-ai trailer - és minden bizonnyal még sok egyéb nyalánkság a launch napjáig.
Gears of War 3 trailer: lenyűgöző, akciódús, lebilincselő, pulzusnövelő, izgalmas és látványos, lesz, ha szabad élnem a fejlesztővállalat saját szavaival.'>
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 17 napja

Semmi extra, ugyanúgy néz ki, mint a 2.

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 17 napja

Rövid de rohadt jól néz ki!mosolygó smiley

válasz erre
Gears of War
4.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljaKisember001 profiljaGargameth profiljaBotyi profiljamarco profilja