Egy rakás játékban támadnak a Galaxis őrzői

2014. július 27.
4.1031
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
ted profilja, adatai
ted
A nyár nagy dobásának ígérkezik a Disney következő nagy dobása, A Galaxis őrzői, ami a Marvel-univerzumot hivatott tovább bővíteni olyan karakterekkel, mint egy beszélő mosómedve vagy egy járkáló fa, aki amúgy Vin Diesel.

A Disney ennek örömére teljes pályás letámadást indított el marketing fronton, fél tucat, már kiadott játék gazdagodik ilyen-olyan, a filmhez kötődő tartalommal. Új asztalt kap a Marvel Pinball, a szereplők feltűnnek a Marvel Heroes 2015-ben, illetve a Disney Infinity világába is beépülnek majd a karakterek.

Ezek mellett a szereplők kosztümjei megvásárolhatóak lesznek az Xbox Live-on avatarunk számára, és a Minecraft is újabb skin csomaggal gazdagodik, de csak Xbox 360 és Xbox One platformokon. Némileg meglepő módon azonban különálló játék nem készül a filmből.

A Galaxis őrzői bemutatója augusztus elején lesz, hozzánk azonban sajnos csak a hónap közepére érkezik meg a mozi.
2 hozzászólás

NomarCube

10 éve, 6 hónapja és 4 napja

Anno először (asszem több éve) a Hollywood hírügynökségen hallottam róluk, de csak az év eleji trailernél jöttem rá, hogy komolyan gondolják. röhögő smiley Azért bármelyik szuperhősfilmről is van szó (kivéve talán a Vasembert) mindig felmerült bennem, hogy ezt a sok maskarás szuperséget hogy adják be az embereknek, és ezért kellemes ha ők sem veszik komolyan.

válasz erre

totyak

10 éve, 6 hónapja és 4 napja

Nagyon nyomulnak ezzel a branddel is.

válasz erre
Minecraft
4.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
Comic Con 2014
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja