Egy rakás DLC csomaggal gazdagodott a Lost Planet 3

2013. október 03.
1.6191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom nemrégiben egy halom DLC csomagot tett elérhetővé a Lost Planet 3-hoz, így azok a rajongók, akik megbarátkoztak a sajtó jelentős része által meglepően átlagosan értékelt alkotással, azok máris tölthetik a bővítményeket.

A DLC-k között három, egyenként 5 dollárt kóstáló pályacsomagot találhatunk, amelyek két-két pályát tartalmaznak, így mindegyikük megvásárlásával összesen hat új csatatérhez juthatunk hozzá. Ez azonban még nem minden!

A Capcom ugyanis négy további bővítményt is elérhetővé tett, így három kisebb pakkot, amelyek egyenként 3 dollárt kóstálnak - Freedom Fighter Pack, Punisher Pack, Assault Pack -, megvásárlásukkal pedig öt új többjátékos karakterrel és rengeteg új fegyverrel bővíthetjük ki az alapokat.

A három DLC-t egyébiránt együtt is megvásárolhatjuk a Survival Pack keretein belül, amivel összesen három dollárt spórolhatunk meg, hiszen a kérdéses csomag így már csak 5 dollárba kerül. Ti hajlandóak vagytok ennyi tartalomért kiadni összesen 20 dollárt?
Lost Planet 3-hoz, így azok a rajongók, akik megbarátkoztak a sajtó jelentős része által meglepően átlagosan értékelt alkotással, azok máris tölthetik a bővítményeket.'>
4 hozzászólás

kpal

11 éve, 5 hónapja és 11 napja

NEM! Régen volt jó nem voltak DLC-k tiszta gáz lassan a grafikai beállításért is lehúznakmeglepődött smileyszomorú smiley

válasz erre

juhaszandor

11 éve, 5 hónapja és 12 napja

Akinek nagyon tetszik a játék, az biztos megveszi. Bár én se szeretem a DLC-ket, nem adnék érte pénzt.

válasz erre

totyak

11 éve, 5 hónapja és 12 napja

A pályacsomagoknál az a kérdés, hogy mennyi idő egy-egy pálya kimaxolása. Ha teszem azt még órákat hozzáad a játékhoz, akkor megéri a 15 dolcsit. Ha percek alatt végig lehet rohanni rajta, akkor biztos nem fizetnék. Amúgy is DLC ellenes vagyok.

válasz erre

csirkee

11 éve, 5 hónapja és 12 napja

hmmm szerintem megéri annak, aki imádja a játékot mosolygó smiley

válasz erre
Lost Planet 3
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja