Egy önéletrajz szerint a Sony 2010 augusztusa óta dolgozik a PlayStation 4-en

2012. július 03.
1.9021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Rendkívül érdekes információk láttak napvilágot egy volt Sony alkalmazott LinkedIn profiljának köszönhetően, egy feltöltött önéletrajz tanúsága szerint ugyanis a Sony immáron 2010 augusztusa óta fejleszti a PlayStation konzolok következő generációját.
 

A profil egy feltűnően magyaros nevet viselő valamikori R&D direktorhoz, bizonyos Vass Attilához köthető, aki 1998 májusától egészen 2012 áprilisáig volt a Sony alkalmazásában és saját bevallása szerint a PlayStation 4-en is dolgozott, méghozzá 2010 augusztusától egészen kilépéséig.

Attila saját profilján kiemeli, hogy 1998-ban kezdte meg a munkát az amerikai PlayStation R&D részlegén, elsősorban grafikus munkálatokért és hálózati technológiákért volt felelős, méghozzá a PlayStation 2, a PSP, a PlayStation Vita és egyéb next-gen platformok esetében.

Ha a fentiek igazak, márpedig egy önéletrajzzal miért is viccelne az ember, akkor az annyit jelent, hogy a PlayStation 4 olyannyira előrehaladott állapotban van, hogy jövő karácsonykor már a boltok polcaira is kerülhet. Vajon így lesz?
4 hozzászólás

MrBuldika

8 éve, 2 hónapja és 19 napja

Remelem, hogy csak pletyka!!!

válasz erre

Vendég

8 éve, 2 hónapja és 21 napja

Az is lehet h csak kamuzik

válasz erre

Vendég

8 éve, 2 hónapja és 21 napja

Jövő kari szerintem tuti biztos

válasz erre

Vendég

8 éve, 2 hónapja és 21 napja

Uhhh ez érdekes!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja