Egy nagyobb kiegészítő megjelenése várható hamarosan a Mythos-hoz

2012. május 25.
1.5161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A HanbitSoft csapatának legfrissebb információi szerint hamarosan egy igencsak komoly expanzió fog megjelenni a tavaly áprilisban debütált Myhos MMO-hoz, amely egyelőre ugyan még nem rendelkezik végleges címmel, de tartalmáról már megtudtunk egyet és mást.

Az expanzió telepítését követően ugyanis elérhetővé válik egy vadonatúj történet, amelyhez természetesen vadonatúj küldetések, új területek, mintegy 23 új dungeon, egy Crystal Defense címre hallgató új játékmód, valamint természetesen megemelt szintkorlát is társulni fog.

Utóbbinak köszönhetően karakterünket immáron hatvanas szintig fejleszthetjük, az új terület mögött pedig a Fog Island bújuk meg, ahol olyan új helyszínek találhatók majd, mint a Castle of Byle, a Nepherta és a Land of the Dead.

Az új dungeonokkal együtt természetesen új szörnyek is várhatók, valamint boss harcok és vadonatúj tárgyak, így többek között fegyverek és páncélok is. Sajnos a bővítmény egyelőre nem csak névvel, hanem megjelenési dátummal sem rendelkezik, de reményeink szerint hamarosan erről is jelentenek majd az illetékesek.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 7 napja

Remélem ingyenes leszmosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 7 napja

Érdekelne az ára is mondjuk...

válasz erre
Mythos
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja