Egy második projekten is dolgozik a Media Molecule

2012. augusztus 17.
1.4131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A LittleBigPlanet-sorozattal elhíresült Media Molecule csapata a gamescom 2012 alatt megtartott Sony konferencia keretein belül jelentette be legújabb alkotását, avagy a Tearway-t, ám akkor még nem is sejtettük, hogy a srácok egy másik, egyelőre még be nem jelentett projekten is dolgoznak.

Mark Healy, avagy a Media Molecule vezére egy az Eurogamernek adott interjú során márpedig arról beszélt, hogy a stúdió egy második projekten is dolgozik a háttérben, ám az az alkotás egyelőre még nagyon korai stádiumban van.

Hogy ez pontosan mit jelent? Mark szerint a rejtélyes kettes projekt ezekben a percekben az R&D, avagy a Research & Developement szakaszban létezik, ami tulajdonképpen egy fejlesztés legkorábbi fázisa, amikor még csak ötletek kerülnek összegyűjtésre, illetőleg maximum elkészül néhány koncepciós rajz is mellékesen.

Az illetékesek szerint a Media Molecule maroknyi csapata - mind a közel 20 alkalmazott - jelenleg teljes erőbedobással a Tearaway-en dolgozik, hiszen kétség sem fér ahhoz, hogy azt nevezhetjük a brigád első számú projektjének ebben a pillanatban. Azért kíváncsiak vagyunk rá, hogy mi lehet az a második...
jelentette be legújabb alkotását, avagy a Tearway-t, ám akkor még nem is sejtettük, hogy a srácok egy másik, egyelőre még be nem jelentett projekten is dolgoznak.'>
1 hozzászólás

badam10

11 éve, 8 hónapja és 6 napja

Még egy ilyen gagyi játékotröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja