Egy komolyabb címéhez keres projekt menedzsert a UbiSoft Montreal

2011. október 20.
1.8611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A francia UbiSoft számtalan leányvállalata és nyúlványa közül egyértelműen a UbiSoft Montreal érdemli a legnagyobb figyelmet, hiszen a tengerentúli stúdió foglalkozik a cég legkomolyabb címeivel.

Ennek köszönhetően minden apró történés óriási eseménynek számít a montreali csapat körül, így az is, hogy éppen projekt menedzsert keresnek egyik komoly, már fejlesztés alatt álló címükhöz. Minderről a Twitteren számoltak be a nagyvilág számára, amely eredetileg franciául hangzott el, de külföldi kollégáinknak ez sem jelentett akadályt.

A rövidke üzenet fordítása így hangzik: "Projekt menedzsert-konstruktőrt keres a UbiSoft egy komolyabb projekthez." A csipogás rövid, tömör, ámde félreértelmezhetetlenül lényegre törőre sikeredett. Hogy éppen melyik címéhez keresi eme rendkívül fontos beosztású alkalmazottját a csapat, azt sajnos nem tudjuk, de a UbiSoft Montreal a háttérben javában dolgozik már a Far Cry harmadik epizódján és minden bizonnyal egy vadonatúj Assassin's Creed epizódon is. A csapathoz köthető mindemellett a Prince of Persia-sorozat is, így természetesen a herceg kalandjait sem zárhatjuk ki a lehetőségek közül.
2 hozzászólás

Braddock

13 éve, 3 hónapja és 8 napja

Hamarosan csak kiderűl hogy mi az!

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja

Szívesen elmennék, de sajnos leköt a nokia gyári munkám.mosolygó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profiljamarco profiljaBotyi profilja